Artikel
Familjen avslöjar mörka hemligheten i Whitneys liv

Familjen avslöjar mörka hemligheten i Whitneys liv

by fettmin18 maj, 2018

Whitney Houstons utsattes för sexuella övergrepp som barn, menar nu hennes familj.

I en ny dokumentär, som hade premiär på Cannes filmfestival under torsdagen,  hävdar stjärnans vänner och familj att Houston utsattes för övergrepp av sin kusin.

– Det här är specifika avslöjanden som jag tror kommer göra att folk får en djupare förståelse för vem Whitney var, säger producenten Simon Chinn till Page Six.

Vänner till avlidna världsstjärnan Whitney Houston påstår att Houston blev utsatt för övergrepp som barn av sin kusin, 18 år äldre Dee Dee Warwick. Det framkommer i en ny dokumentär om ”I will always love you”-artisten, som hade premiär på Cannes filmfestival under torsdagen, skriver Page Six.

Whitney Houstons assistent Mary Jones berättar för filmskaparen Kevin MacDonald att den bortgångne stjärnan berättade för henne att Dee Dee Warwick begick övergrepp mot Houston under hennes uppväxt.

 

LÄS MER: Sanningen om Whitneys missbruk

 

Whitney Houstons bror, Gary Garland-Houston, berättar även han att han utsattes för övergrepp från att han var sju till att han fyllt nio år av en kvinnlig familjemedlem, och säger att hans syster också utsattes.

Whitney Houstons familj vill visa annan sida av stjärnan

Dee Dee Warwick, syster till Dionne Warwick, gick bort 2008, fyra år före Houston. Whitney Houston gick bort 48 år gammal, efter år av drogmissbruk, efter att ha drunknat i ett badkar på ett hotellrum.

Anklagelserna förs fram i dokumentären ”Whitney”, som har gjorts i samarbete med Whitney Houstons familj.

Foto: XLNY / STELLA PICTURES XLNY

LÄS MER: ”Whitney tog droger för att fly smärtan”

 

Mary Jones menar att övergreppet fick Whitney Houston att ifrågasätta sin egen sexualitet, något som föranledde drogproblemen hon fick senare i sitt liv.

 – Vi ville alltid att vår film skulle visa en annan sida än den i tabloiderna. Det här är specifika avslöjanden som jag tror kommer göra att folk får en djupare förståelse för vem Whitney var, säger producenten Simon Chinn till Page Six.

Filmen ”Whitney” väntas gå upp på biografer i USA sjunde juli.